Salata de fasole Garbanzo este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 212 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 147 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, busuioc, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este minunat. Rețete similare includ Salată De Fasole Garbanzo, Salată De Fasole Garbanzo, și Salată De Fasole Garbanzo.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați fasolea, ceapa, măslinele, ardeii, țelina și parmezanul. Într-un borcan cu capac etanș, combinați ingredientele rămase; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Aluat De Pâine De Porumb
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se toarnă peste amestecul de fasole și se aruncă pentru a acoperi.