Salată de dovleac ghindă prăjită
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar ? Salata de dovlecei de ghindă prăjită ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 242 de calorii , 6 g de proteine și 13 g de grăsimi . Pentru 2,29 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați piper măcinat, chevre, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 66% . Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Farrotto With Roasted Acorn Squash , Roasted Acorn Squash Umplut cu Biryani picant (Veg/vegan) și Acorn Squash Biscuits with Sage & Gruyere .
Instrucțiuni
Poziționați un suport în poziția centrală a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt sau o tavă cu jeleu cu hârtie de copt.
Întindeți cuburi de dovleac ghindă pe tava de copt pregătită și amestecați cu 2 linguri de ulei de măsline.
Se amestecă scorțișoară, praf de ceapă, chimen, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru într-un castron mic; se presara amestecul de condimente peste cuburi de dovlecei.
Coaceți pe grătarul central al cuptorului preîncălzit până când dovleceii sunt fragezi, 15 până la 20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Bateți oțetul de mere, siropul de arțar, muștarul de Dijon, coaja de portocală, garam masala, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru într-un castron până se combină bine; picurați încet ulei de măsline în amestecul de oțet, amestecând constant, până când uleiul de măsline se încorporează în dressing. Dați la frigider în timp ce parcurgeți pașii rămași.
Aruncați cuburi de dovleac ghindă fierte, pui de rucola, merișoare, fistic și brânză de capră într-un castron de salată; stropiți cu dressing și serviți.