Salată de căpșuni și Feta
Salata de căpșuni și Feta este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 163 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 582 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, migdale tăiate, oțet de zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată De Căpșuni-Feta, Salată de căpșuni și Feta, și Salată de feta cu căpșuni.
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc mediu-mare, gătiți migdalele, amestecând frecvent, până când sunt ușor prăjite.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Într-un bol, pregătiți pansamentul amestecând usturoiul, mierea, muștarul Dijon, oțetul de zmeură, oțetul balsamic, zahărul brun și uleiul vegetal.
Într-un castron mare, aruncați împreună migdalele prăjite, salata romaine, căpșunile și brânza feta. Acoperiți cu amestecul de pansament și aruncați pentru a servi.