Salată de câmp cu sos cald de soia

Salată de câmp cu sos cald de soia
Salata de câmp cu sos cald de soia este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 62 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, ghimbir, salată verde gourmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Verdeață de câmp și salată de legume la grătar cu pansament cu ierburi de muștar, Sos De Soia-Susan, și Verdeață De Câmp Cu Sos De Chili Roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați sosul de soia și ingredientele rămase într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la 90 de secunde și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă pansamentul peste salată, aruncând ușor pentru a acoperi.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista