Salata de câmp cu sos cald de soia este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 62 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, ghimbir, salată verde gourmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Verdeață de câmp și salată de legume la grătar cu pansament cu ierburi de muștar, Sos De Soia-Susan, și Verdeață De Câmp Cu Sos De Chili Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați sosul de soia și ingredientele rămase într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la 90 de secunde și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă pansamentul peste salată, aruncând ușor pentru a acoperi.