Salată de curcan și Quinoa

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de curcan și Quinoa. Această rețetă face 4 porții cu 521 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați tarhon și/sau pătrunjel, ulei de măsline, roșii de moștenire și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Torturi de curcan condimentate cu salată de quinoa fructată, Săriți orezul și încercați salata Quinoa-Quinoa mexicană cu fasole neagră și porumb, și Salată de Quinoa cu inimi proaspete de palmier (Ensalada de Quinoa con Chonta) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/2 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați quinoa și gătiți, amestecând, până se prăjește ușor, aproximativ 4 minute.
Adăugați 4 căni de apă și 1/4 linguriță de sare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când apa este absorbită și quinoa este fragedă, aproximativ 15 minute.
Aruncați curcanul cu jumătate din ierburi, 1/4 linguriță de sare și piper după gust; deoparte. Înmuiați feliile de ceapă în apă rece, 10 minute.
Aruncați roșiile, chile, castraveții, oțetul, 1 1/2 linguri ulei de măsline, ierburile rămase, 1/4 linguriță sare și piper după gust într-un bol mare.
Se scurge ceapa, se adaugă la amestecul de roșii și se aruncă.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați curcanul și gătiți până la aur, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie, apoi tăiați în bucăți de 2 inci. Pufați quinoa cu o furculiță și împărțiți-o între boluri. Se acoperă cu amestecul de roșii și curcan.
Fotografie realizată de Justin Walker