Salată de creveți și paste

Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Salata de creveți și paste ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați paste de coajă, garnituri: zmeură, nectarină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zmeura, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu vanilie cu cremă de lămâie și zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Salată de paste și creveți, Creveți cu salată de Paste cu papion, și Salată De Paste Cu Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți și așezați într-un castron mare.
Adăugați 1/2 cană de pansament, aruncând pentru a acoperi. Se amestecă creveții, nectarina și castraveții.
Se servește cu restul de 1/4 cană de pansament.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.