Salată de creveți prăjiți
Salata de creveți prăjiți durează aproximativ 38 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 442 de calorii , 39 g de proteine și 31 g de grăsime fiecare. Pentru 4,26 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână maioneză, mărar, creveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, 30 de ani întregi și pescatarian . Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 45% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dovleac Delicata prăjită cu farro, ceapă roșie prăjită, brânză de capră și rucola , salată de mango și creveți cu crustă de migdale și salată de avocado și roșii cu creveți la grătar .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Curățați și devenați creveții.
Puneți-le pe o tavă cu ulei de măsline, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și amestecați.
Întindeți creveții pe un strat și prăjiți timp de 6 până la 8 minute, doar până când devin roz, fermi și gătiți. Se lasa sa se raceasca 3 minute.
Între timp, faceți sosul. Într-un castron mare, amestecați maioneza, coaja de portocale, sucul de portocale, oțetul, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Când creveții s-au răcit, adăugați-i în sos și amestecați.
Adăugați mararul, caperele și ceapa roșie și amestecați bine. Aromele se vor îmbunătăți dacă lăsați salata să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. În caz contrar, se răcește și se servește la temperatura camerei.