Salată De Crab
Salata de Crab este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 12 porții. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 234 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, maioneză, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Salată De Crab, Salată de Crab și mazăre, și Salată De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți maioneza, smântâna, sosul adobo, ketchupul și sucul de lămâie împreună într-un bol mare. Condimentează cu puțină sare și piper. Îndoiți ardeii grași și cilantro tocat. Apoi pliați în crab.
Tăiați o felie subțire de pe partea rotunjită a avocadelor, astfel încât să stea plat pe o farfurie.
Așezați jumătățile de avocado, cu fața în jos, pe un platou. Umpleți cavitățile cu amestecul de crab, împărțind în mod egal.
Garnisiți cu o crenguță de coriandru.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 139 de dolari.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.