Nevoie de o felul principal vegetarian? Salata de Couscous-năut cu sos de ghimbir-var ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 361 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, roșii, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de pui, năut și Mango cu sos de tei de chimen, Salată de conopidă prăjită și quinoa de năut cu sos jalape de lime-lime, și Salată de pui de susan cu sos de ghimbir-var.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 8 Ingrediente, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Pentru a pregăti salata, aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie și amestecați treptat cuscusul, stafidele și turmericul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Turmeric
Stafide
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
4
Așezați amestecul de cuscus într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați roșiile și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
6
Stropiți cu pansament; se amestecă bine pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.