Salată de conopidă și ouă
Salata de conopidă și ouă este o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 107 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 28 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână gust de murături, maioneză, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sandviș Sănătos Cu Salată De Ouă, Salată De Macaroane Cu Ouă Deviled, și Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti conopida in apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 10 minute; se scurge.
Amestecați conopida gătită, ouăle fierte tari, morcovul, ceapa verde, gustul dulce de murături, maioneza și muștarul într-un bol mare; condimentează cu sare și piper negru.