Salată de conopidă și fasole verde cu iaurt de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida curry și salata de fasole verde cu iaurt de lămâie. Această rețetă servește 4. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 313 calorii. Un amestec de fasole, pâine sandwich, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată De Conopidă Și Fasole Verde, Cotlete de miel cu conopidă curry și sos de iaurt, și Salată De Fasole Verde Cu Fenicul Și Lămâie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mare, aruncați conopida și ceapa cu 3 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper; întindeți legumele pe o foaie mare de copt. În același castron, aruncați fasolea cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Măsline întregi Coapte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New York
Pâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Întindeți fasolea pe o foaie mică de copt. Prăjiți toate legumele până când sunt crocante-fragede și ușor rumenite, amestecând o dată sau de două ori, aproximativ 14 minute pentru fasole și 16 pentru conopidă și ceapă. Întoarceți toate legumele în castron și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați pâinea și gătiți la foc moderat, amestecând, până devin aurii și crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
6
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
În aceeași tigaie, prăjiți pudra de curry la foc moderat, amestecând continuu, până când este parfumată, aproximativ 2 minute. Răzuiește curry-ul peste legume, condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Într-un castron mic, combinați iaurtul cu sucul de lămâie, coriandru și usturoi și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Presărați legumele cu crutoane și serviți cu sosul de iaurt.