Salată de clementină cu nuci condimentate și ceapă murată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de clementină cu nuci condimentate și ceapă murată. Această rețetă face 6 porții cu 179 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați secțiuni de clementină, semințe de rodie, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ceapă Și Ardei Murate Condimentate, Salată de iarnă cu sos de clementină și nuci confiate cu fasole de vanilie, și Salată De Pui Și Radicchio Cu Stafide Murate + Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti ceapa, combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc. Rezervați 2 linguri amestec de oțet.
Combinați amestecul de oțet rămas și ceapa într-un castron mic; se răcește la temperatura camerei.
Pentru a pregăti pansamentul, combinați 2 linguri de amestec de oțet rezervat, suc de portocale, ulei și muștar; se amestecă bine cu un tel.
Combinați pansamentul și salata verde într-un castron mare; aruncați bine. Împărțiți amestecul de verdeață de salată uniform între 6 farfurii de salată. Completați fiecare cu 1/3 cană de Clementine, aproximativ 2 linguri de ceapă, 2 linguri de nuci condimentate și 1 lingură de semințe de rodie.
(Totalurile includ nuci condimentate)