Salată de cină cu ouă și fasole

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de cină cu ouă și fasole. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 447 calorii, 21g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.01 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați salata bibb, suc de lămâie, tarhon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Rulou de ou într-un castron (o cină ușoară în timpul săptămânii!), Cina in seara asta: fasole Fava, sparanghel, și salată de fasole verde, și Cina In Seara Asta: Salata De Fasole Verde Cu Crema.
Instrucțiuni
Puneți ouăle și napii într-o cratiță, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere.
Se scoate de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 10 minute.
Scoateți ouăle, dar păstrați napii în apa fierbinte, acoperiți, până se înmoaie, încă 2 până la 3 minute. Cojiți ouăle și tăiați-le în sferturi.
Scurgeți napii, apoi reveniți la tigaia caldă și aruncați cu untul (porniți focul pentru a topi untul, dacă este necesar).
Adăugați tarhonul, arpagicul, uleiul de măsline și sucul de lămâie și aruncați.
Aruncați endive, salată, escarole, țelină și fasole într-o mare
se toarnă și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați ouăle și amestecul de napi și aruncați ușor din nou.
Fotografie de Antonis Achilleos