Salată de cicoare cu nuci și parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cicoare cu nuci și parmezan. Această rețetă servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 149 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați ulei de nucă, muștar dijon, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de țelină cu parmezan, nuci și pătrunjel, Salată de tăiței de dovlecel cu parmezan și nuci – cu conținut scăzut de carbohidrați, și Salată de fasole verde cu nuci, parmezan și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie uscată, prăjiți nucile la foc mediu-mare până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Într-un castron mic, amestecați împreună oțetul, uleiul, muștarul, sarea și piperul, după gust.
Într-un castron mare, aruncați cicoarea cu pansamentul. Puneți pe farfurii de servire și deasupra cu nuci și parmezan ras.