Salată De Castraveți Cu Susan-Miso

Salată De Castraveți Cu Susan-Miso
Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Salata de castraveți Sesame-Miso ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 49 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, miere, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Castravete Masat Cu Sare Cu Miso Și Susan, Castravete răcit cu bulion de Miso de susan peste orez (hiyashijiru), și salată de squash miso sesame.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați castraveți; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
3
Variația MISO sote: omiteți semințele, mierea și ardeiul roșu; reduceți miso la 1 1/2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
MiereMiere
SemințeSemințe
MisoMiso
4
Combinați miso, apă, oțet, 1 lingură de ceapă verde feliată, 1/4 linguriță de piper negru și 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ceapa VerdeCeapa Verde
OțetOțet
ApăApă
MisoMiso
SareSare
5
Încălziți 1 lingură de ulei de susan într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați castraveți în tigaie; saut 4 minute. Aruncați castravetele cu amestec de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista