Salată de cartofi și mazăre cu arpagic a Arpauloli

Salata de cartofi și mazăre cu arpagic a Arposoli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 338 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de maioneză, tulpini de țelină, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți murați cu arpagic de lămâie Aioli, Creveți crocanți cu ierburi cu arpagic Aioli, și Creveți crocanți cu ierburi cu arpagic Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, aproximativ 25 de minute.
Tăiați cartofii în sferturi.
Transferați într-un castron mare; adăugați oțet și aruncați pentru a acoperi.
Se amestecă în țelină și mazăre.
Bateți maioneza, 5 linguri de arpagic, muștar, usturoi și piper cayenne într-un castron mic pentru a amesteca.
Se adaugă în amestecul de cartofi și se aruncă. Condimentează generos cu sare și piper. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră pentru a permite aromelor să se amestece. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Se presară cu restul de 1 lingură de arpagic și se servește.