Salată De Cartofi Tarhon
Salata de cartofi tarhon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 354 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și vegetariană servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, suc de lămâie, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Cartofi Tarhon, Salată de cartofi roșii cu mărar și tarhon, și Salată Caldă De Cartofi Tarhon Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați cartofii într-o oală cu suficientă apă pentru a le acoperi.
Adăugați 1 lingură de sare, aduceți la fierbere și fierbeți timp de 15 până la 30 de minute, în funcție de mărimea cartofilor, doar până când este fraged când este străpuns cu un cuțit mic sau o frigăruie.
Scurgeți într-o strecurătoare. Puneți un prosop de bucătărie peste strecurătoare și lăsați cartofii să se aburească timp de 10 minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, curățați cartofii și feliați 1/2 inch grosime.
Așezați cartofii într-un bol de amestecare.
Între timp, combinați maioneza, sucul de lămâie, oțetul, 2 lingurițe de sare și piperul. În timp ce cartofii sunt încă calzi, turnați pansamentul peste cartofi și aruncați bine.
Adăugați ceapa, ceapa roșie, tarhonul și mărarul și aruncați ușor. Lăsați salata să
stați cel puțin 30 de minute pentru ca aromele să se dezvolte.
Se presară cu sare și se servește la temperatura camerei.