Salată de cartofi roșii, albi și albaștri
Salata de cartofi roșu, alb și albastru este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian garnitură. O porție conține 182 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă fierte, ceapă, cartofi cu degete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de cartofi roșii, albi și albaștri, Salată De Ouă De Cartofi Roșu Alb Albastru, și Salată de cartofi roșu alb și albastru.
Instrucțiuni
Puneți cartofii roșii și roșii într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Se scurge; se răcește ușor.
Așezați cartofii într-un castron mare.
Puneți cartofii albaștri într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 10 minute sau până se înmoaie.
Se scurge; se răcește ușor.
Adăugați cartofi albaștri, ceapă, pătrunjel, mărar, arpagic și ouă în castron; aruncați ușor.
Combinați oțetul și ingredientele rămase.
Se toarnă peste amestecul de cartofi; aruncați ușor pentru a combina.
Se servește cald, la temperatura camerei sau răcit.