Salată de cartofi prăjiți cu ardei și parmezan
Salata de cartofi prăjiți cu ardei și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 195 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți brânză parmigiano-reggiano, căței de usturoi, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de cartofi cu ardei roșii prăjiți, Salată de cartofi cu ardei roșii prăjiți și slănină, și Salată de cartofi prăjiți cu crustă de parmezan și Rucola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați cartofii într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Stropiți cu 1 linguriță de ulei; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Aruncați bine pentru a acoperi. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 30 de minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Scoateți din cuptor; puneți cartofii într-un castron mare.
Adăugați ardei gras și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi); aruncați bine pentru a combina.
Combinați restul de 2 lingurițe de ulei, restul de 1/4 linguriță de sare, chimen și 1/8 linguriță de piper negru, amestecând cu un tel.
Stropiți pansamentul peste amestecul de cartofi și aruncați ușor pentru a acoperi.