Salata de cartofi Mesa Grill ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 465 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.79 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Un amestec de cartofi noi, roșii de vită, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Sos De Friptură Mesa Grill, Bobby Flay ' s 'mesa Grill carte de bucate' : condiment Crusted benzi friptură, și Salată Picantă De Cartofi La Grătar / Folosind Un Topper Pentru Grătar.
Instrucțiuni
1
Adăugați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu 1 inch cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați 1 lingură de sare și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti pana cand furculita se inmoaie, 12-15 minute si se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Se lasă să se răcească ușor, apoi se taie în bucăți groase de 1/4 inci și se adaugă într-un bol mare de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Amestecați ingredientele rămase într-un bol mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă amestecul peste cartofii calzi și se amestecă ușor până se combină, zdrobind ușor cartofii. Condimentează din nou cu sare și piper, după gust, înainte de servire.