Salată de cartofi la cuptor II
Salata de cartofi la cuptor II ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 657 calorii, 20g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână sare și piper, cartofi, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată De Cartofi La Cuptor, Salată De Cartofi La Cuptor, și Salată De Cartofi La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Adăugați cartofi întregi într-o oală mare cu apă clocotită și sărată. Se fierbe timp de 20 de minute sau până se înmoaie.
Scoateți cartofii din apă și lăsați-i deoparte să se răcească.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Curățați și cubați cartofii răciți și transferați într-un castron mare.
Adăugați ceapa, maioneza, brânza, sarea și piperul și amestecați împreună cu cartofii.
Așezați amestecul într-un vas de copt ușor uns de 9x11 inch. Se acoperă cu slănina mărunțită și măslinele.
Coaceți descoperit timp de 40 de minute.