Salată de cartofi Fingerling cu Chile verde-salsa de coriandru

Salată de cartofi Fingerling cu Chile verde-salsa de coriandru
Salata de cartofi Fingerling cu Salsa Verde Chile-Cilantro ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 239 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de crenguțe de coriandru, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Este adus la tine de Epicurious. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 84%. Încercați Salată de cartofi Fingerling cu Chile verde-salsa de coriandru, Cina în seara asta: salată de cartofi Fingerling cu Chile verde-Salsa Cilantro, și Salată de cartofi la grătar cu Feta, fasole verde și măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți cartofii cu apă rece sărată cu 1 inch, apoi fierbeți până se înmoaie, 10 până la 15 minute. (Cartofii vor continua să gătească după scurgere; nu gătiți prea mult sau se vor rupe.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
2
Scurgeți cartofii și clătiți sub apă rece până se răcește ușor. Înjumătățiți pe lungime și, în timp ce este încă cald, aruncați ușor cu 1 lingură de oțet. Se răcește cartofii la temperatura camerei, apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
OțetOțet
ApăApă
3
În timp ce cartofii se gătesc, tocați grosolan jalapele și pulsați într-un robot de bucătărie cu coriandru, șalotă, usturoi, ulei și restul de 3 linguri de oțet până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CartofiCartofi
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Aruncați cartofii cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Dientes De AjoDientes De Ajo
1
* Răcim cartofii înainte de a-i arunca cu salsa, astfel încât ierburile să nu se decoloreze.* Salsa poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
IerburiIerburi
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate58
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista