Salată de caracatiță (Ensalada de Pulpo)

Salată de caracatiță (Ensalada de Pulpo)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de caracatiță (Ensalada de Pulpo). Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 340 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 6,86 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de roșii, oregano, mai multe crenguțe de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată tropicală de Papaya, Avocado și Pulpo, Salată De Caracatiță, și Salată De Caracatiță (Tako Su).

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală mare cu apă ușor sărată până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Așezați caracatița crudă în apa clocotită, readuceți apa la fierbere și fierbeți timp de 2 minute. Apoi scoateți caracatița din oală și puneți-o să se răcească pe o tigaie. Aruncați apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Tăiați caracatița în bucăți mari, aruncați orice nu arată ca carne (măruntaie, cioc etc.) care a alunecat cumva prin procesul de curățare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Așezați bucățile de caracatiță pe patul de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5
Coaceți: pregătiți un pat de ierburi (pătrunjel, coriandru, oregano proaspăt) într-un cuptor olandez mic sau caserolă acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Așezați bucățile de caracatiță deasupra ierburilor, acoperiți și coaceți într-un cuptor de 250 litri F (120 litri C) timp de 1 3/4 ore, până se înmoaie (reglați timpul de gătit pentru caracatițe mai mici sau mai mari).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Pregătiți bucățile de caracatiță coapte: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
8
Scoateți bucățile de caracatiță într-o tigaie pentru a se răci. Când se răcește la atingere, scoateți orice bucăți gelatinoase care înconjoară bucățile de caracatiță pe care nu doriți să le mâncați. (Este o chestiune de textură. Dacă nu vă deranjează textura, nu vă faceți griji, are un gust bun.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Este posibil să observați, de asemenea, mici bucăți rotunde de carne care arată ca niște globi oculari. Nu sunt globi oculari, ci bucăți din ventuzele caracatiței de pe tentacule. Au și gust bun, la fel ca restul caracatiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Tăiați carnea în bucăți de 1/2 inch. Ar trebui să aveți aproape 2 căni de carne de caracatiță tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Se combină cu ingredientele rămase (cu excepția roșiilor) și se răcește:  
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
12
Așezați caracatița tocată într-un castron mare, nereactiv.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Adăugați castraveții, ceapa roșie, scallions, cilantro, oregano uscat și jalapeincloro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano UscatOregano Uscat
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
14
Adăugați sucul de lămâie, oțetul de cidru, uleiul de măsline, un strop de sare și amestecați pentru a combina.  Acoperiți și răciți timp de 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
15
Pentru a servi, amestecați roșiile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista