Salată de caracatiță (Ensalada de Pulpo)

Salată de caracatiță (Ensalada de Pulpo)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de caracatiță (Ensalada de Pulpo). Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 340 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 6,86 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de roșii, oregano, mai multe crenguțe de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată tropicală de Papaya, Avocado și Pulpo, Salată De Caracatiță, și Salată De Caracatiță (Tako Su).

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală mare cu apă ușor sărată până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Așezați caracatița crudă în apa clocotită, readuceți apa la fierbere și fierbeți timp de 2 minute. Apoi scoateți caracatița din oală și puneți-o să se răcească pe o tigaie. Aruncați apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Tăiați caracatița în bucăți mari, aruncați orice nu arată ca carne (măruntaie, cioc etc.) care a alunecat cumva prin procesul de curățare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Așezați bucățile de caracatiță pe patul de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5
Coaceți: pregătiți un pat de ierburi (pătrunjel, coriandru, oregano proaspăt) într-un cuptor olandez mic sau caserolă acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Așezați bucățile de caracatiță deasupra ierburilor, acoperiți și coaceți într-un cuptor de 250 litri F (120 litri C) timp de 1 3/4 ore, până se înmoaie (reglați timpul de gătit pentru caracatițe mai mici sau mai mari).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Pregătiți bucățile de caracatiță coapte: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
8
Scoateți bucățile de caracatiță într-o tigaie pentru a se răci. Când se răcește la atingere, scoateți orice bucăți gelatinoase care înconjoară bucățile de caracatiță pe care nu doriți să le mâncați. (Este o chestiune de textură. Dacă nu vă deranjează textura, nu vă faceți griji, are un gust bun.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Este posibil să observați, de asemenea, mici bucăți rotunde de carne care arată ca niște globi oculari. Nu sunt globi oculari, ci bucăți din ventuzele caracatiței de pe tentacule. Au și gust bun, la fel ca restul caracatiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Tăiați carnea în bucăți de 1/2 inch. Ar trebui să aveți aproape 2 căni de carne de caracatiță tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Se combină cu ingredientele rămase (cu excepția roșiilor) și se răcește:  
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
12
Așezați caracatița tocată într-un castron mare, nereactiv.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
13
Adăugați castraveții, ceapa roșie, scallions, cilantro, oregano uscat și jalapeincloro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano UscatOregano Uscat
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
14
Adăugați sucul de lămâie, oțetul de cidru, uleiul de măsline, un strop de sare și amestecați pentru a combina.  Acoperiți și răciți timp de 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
15
Pentru a servi, amestecați roșiile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista