Salata de Cactus, dovlecei și ardei roșu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 198 calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, și roșii prăjite și ardei roșu.
Instrucțiuni
1
Pentru a face vinaigrette, într-un castron mic, amestecați ulei, oțet, cilantro, 1/2 linguriță sare, usturoi și piper cu sârmă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
1 Kg Tortillas De Maíz
Oțet
Usturoi
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
În cratița de 3 litri, încălziți apa și sarea până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați cactus.
4
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe descoperit 5 minute; scurgere. Clătiți imediat cu apă rece sau plonjați în castron mare de gheață și apă; scurgere. Repetați clătirea și scurgerea de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Într-un castron mare, amestecați cactusul, dovlecelul și ardeiul gras.