Salată de bucătar Vegetarian

Salata bucătarului Vegetarian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 378 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.32 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți ciuperci, semințe de floarea soarelui prăjite, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Chef Fel De Mâncare Inspirat, Calitate Socială: Orz Vegetarian Squash Umplute, Chef Race: Faceți cunoștință cu Chef Robin, ea nu este nici un clopot de Sud, și Chef Race: Faceți Cunoștință Cu Stan, Băiat Baterist Transformat Bucătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. aruncați ciupercile cu 2 linguri ulei de măsline, 1/4 linguriță sare și piper după gust pe o foaie de copt. Prăjiți până se înmoaie și auriu, aproximativ 12 minute. Între timp, puneți ouăle într-o cratiță și acoperiți cu apă rece; aduceți la fierbere.
Adăugați fasolea de ceară și scoateți-o de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Scurgeți, apoi clătiți ouăle și fasolea sub apă rece. Cojiți și sferturiți ouăle; deoparte. Aruncați fasolea cu 1 linguriță de oțet și un vârf de sare și piper într-un bol mediu.
Combinați o treime din ciuperci, tofu rămas, 3 linguri oțet și 1 lingură ulei de măsline, iaurtul, 3/4 linguriță sare și piper după gust într-un robot de bucătărie și piure. Aruncați cu verdele; condimentează cu sare și piper. Împărțiți între boluri. Se acoperă cu ciupercile rămase și tofu, ouăle, fasolea, sfecla, brânza și semințele de floarea soarelui.
Fotografie realizată de Justin Walker