Salată De Brânză Albastră De Afine

Dacă aveți despre 15 minute pentru a petrece în bucătărie, salata de brânză albastră de afine ar putea fi un super fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 105 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, salata de frunze rupte, salata boston și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarta cu afine si branza albastra cu salata de pere, Salată de paste cu afine, slănină și brânză albastră, și Salată frisoane cu brânză albastră, nucă și crostini de afine.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați salata verde, mărul și merisoarele. Într-un castron mic, amestecați uleiul, oțetul, muștarul și usturoiul.
Se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi.
Se presară cu brânză albastră.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Dijon Clone Chardonnay. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay]()
Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay
Nasul se deschide cu arome de lămâie, pere, alune și miere. Buchetul se mută într-o înghițitură cremoasă cu corp mediu, oferind arome de portocale, smântână dulce, vanilie, caramel și cuișoare. Echilibrarea acidității lasă vinul răcoritor, cu un finisaj persistent și ideal pentru împerecherea alimentelor.Asociați-vă cu mâncăruri bogate din fructe de mare, cum ar fi creveți la grătar sau scampi cu fructe de mare, plăcintă cu oală de pui sau supe cremoase, mâncăruri cu orez sau cartofi, salate proaspete cu vinaigrette și brânzeturi tari, cum ar fi cheddar alb îmbătrânit.