Salată De Broccoli În Stil Chinezesc
Salata de Broccoli în stil chinezesc este o rețetă chineză care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 244 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sos de soia, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un spectaculos scor spoonacular de 95%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Dim Sum Style Gai-Lan (Broccoli Chinezesc), Salată de legume și Tofu mărunțite în stil chinezesc, și Salată De Broccoli În Stil Sudic.
Instrucțiuni
Separați broccoli în flori de mărimea mușcăturii. Cojiți pielea dură de pe tulpină și împărțiți-o în bucăți de 2 inci tăiate înclinat.
Aduceți 2 1/2 litri de apă, 2 linguri de ulei și 1 lingură de sare la fiert.
Adăugați broccoli și fierbeți rapid timp de 1 minut; plonjați în apă rece pentru a seta culoarea; scurgeți și așezați pe platou sau într-un castron.
Într-un castron mic combinați sosul de soia, oțetul, uleiul de susan, 1/4 linguriță sare și zahăr.
Se toarnă amestecul peste broccoli, se aruncă. Această salată poate fi servită caldă sau rece, la alegere!