Salată De Avocado Cu Citrice

Salată De Avocado Cu Citrice
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan hor d ' oeuvre? Salata de Avocado cu citrice ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,24 USD pe porție. O porție conține 129 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, salată verde ruptă, grapefruit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 41%. Rețete similare sunt Salată De Citrice De Avocado, Salată de Avocado și citrice, și Salată De Citrice + Avocado.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de salată, aruncați ușor verdeața, grapefruitul, portocalele, avocado și ceapa roșie. Într-un borcan cu capac etanș, combinați ingredientele pentru pansament; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
VerziiVerzii
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Stropiți peste salată și aruncați pentru a acoperi.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Broadside Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chardonnay De Pe Malul Mării
Chardonnay De Pe Malul Mării
Aur luminos luminos. Aromele coapte de pere și nectarine arată o claritate bună și ridică drojdii fumurii și nuanțe de cereale prăjite cu aerare. Mătăsos și deschis, oferind arome concentrate de fructe de livadă și groapă completate de sugestii de fenicul și miere. Calitatea fumurii revine pe un finisaj lung și neted, care lasă în urmă o notă răcoritoare de piele de pere.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Revista