Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de andive și Radicchio. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 91 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de sherry, piper, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată de Radicchio și andive, Salată de Radicchio și andive, și Salată De Andive Și Radicchio La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați andivele și înjumătățiți pe lungime.
2
Tăiați bucățile în jumătate transversal, apoi tăiați longitudinal în benzi late de 1/4 inch.
3
Tăiați radicchio în jumătate și aruncați miezul, apoi tăiați longitudinal în benzi late de 1/4 inch. Înmuiați radicchio și andivele într-un castron mare cu apă foarte rece pentru a fi crocante, 10 minute, apoi scurgeți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Bateți muștarul, oțetul, zahărul, sarea, piperul, uleiul de struguri și uleiul de susan într-un alt castron mare până la emulsionare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Din Semințe De Struguri
Ulei De Susan
Muștar
Oțet
Piper
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați andive, radicchio, scallions și semințe de susan și aruncați până se acoperă bine.