Salată de andive, ridiche și mere verzi
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Salata de andive, ridiche și mere verzi ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 15. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 58 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de sherry, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de andive și ridiche, Salată de andive, ridiche și lămâie, și Salata Mea De Ridiche, Mazăre Și Andive, Cu Multiple Inspirații pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oțetul, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron mare. Stropiți încet în uleiuri vegetale și de măsline, amestecând constant.
Adăugați ridichi și măr. Aruncați bine pentru a preveni decolorarea. Acoperiți și refrigerați până la servire. (Salata poate fi făcută cu până la 3 ore înainte până în acest moment.)
Chiar înainte de servire, adăugați andive și aruncați bine pentru a acoperi.