Salată de ananas cu grepfrut
Salata de ananas cu grepfrut este o reteta fara gluten cu 5 portii. O porție conține 113 calorii , 2 g de proteine și 0 g de grăsimi . Pentru 71 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de iaurt, extract de vanilie, zahăr echivalent înlocuitor de zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca aperitiv ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 38% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum smoothie cu grepfrut , ananas, Salsa cu ananas și grapefruit și ananas și grapefruit roz cu zahăr de mentă .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ananasul și grapefruitul. Răcire; scurgeți dacă este necesar. Chiar înainte de servire, combinați iaurtul, înlocuitorul de zahăr și vanilia.
Se toarnă peste fructe; arunca pentru a acoperi. Acoperiți fiecare porție cu o cireșă.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 31 de dolari pe sticlă.
Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay
Acest Chardonnay grațios se deschide cu arome de piersici, măr galben, condimente și o notă plăcută de vanilie cremă dulce. Vinul are o intrare moale cu citrice și note ușoare de miere care duc la un final persistent de lămâie dulce. Există un echilibru plăcut al acidității și mineralității care sporește prospețimea și eleganța acestui vin. Încercați să combinați acest Chardonnay cu corp mediu cu pește întreg la grătar cu lămâi și capere, scoici prăjiți stropiți cu ulei de măsline infuzat cu lămâie sau pui la friptură.