Salată cu vinaigretă
Salata cu vinaigretă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de aperitive. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 5 și costă 94 de cenți per porție . O porție conține 157 de calorii , 1 g de proteine și 15 g de grăsimi . Mergeți la magazin și luați castraveți, roșii, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 18% , ceea ce nu este atât de grozav. Salata Cobb de primăvară cu vinegretă de busuioc de zmeură + Salată de borcan Mason , Salata de primăvară Cobb cu vinegretă de busuioc de zmeură + Salată de borcan Mason și Salata de primăvară Cobb cu vinegretă de busuioc de zmeură + Salată de borcan Mason sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron de salată, aruncați verdeața, roșiile, castraveții și ceapa. Într-un borcan cu capac etanș, combinați ingredientele rămase; agită bine.
Stropiți dressing peste salată chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca One Maple Winery Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![O vină de artar Chardonnay]()
O vină de artar Chardonnay
Pepene galben tropical copt, cu un final citric crocant.