Salată Cu Trei Mazăre
Salata cu trei mazăre este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 156 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de mazăre de zahăr, mazăre de zăpadă, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 83%. Încercați Salată Rece De Mazăre, Salată de mazăre de pui de castraveți cu Avocado de roșii cu Fetan și pansament grecesc cu lămâie, și Tăiței soba cu zahăr și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Într-un alt castron mare, bateți șalota, oțetul și smântâna împreună.
Se amestecă uleiul de măsline până se emulsionează. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați mazărea de zahăr în apa clocotită și blanch timp de 20 de secunde.
Adăugați mazărea de zăpadă și gătiți timp de 20 de secunde.
Adăugați mazărea congelată și gătiți timp de 20 de secunde mai mult, până când zahărul se fixează și mazărea de zăpadă sunt crocante și mazărea pentru bebeluși este încălzită.
Scurgeți și transferați imediat strecurătorul în apa cu gheață pentru a opri gătitul.
Se scurge din nou și se usucă mazărea.
Adăugați mazărea în pansament, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi.