Salata cu trei fasole cu rucola și ardei gras este o fără gluten garnitură. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 243 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin roșu, fasole, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Salată de rucola cu creveți prăjiți și vinaigretă de ardei gras roșu prăjit, Curcan Afumat, Fasole Neagră, Ardei Gras Și Salată De Porumb, și Curcan afumat, fasole neagră, ardei gras și salată de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală medie cu apă bine sărată. Lucrând în loturi, albiți vârfurile de haricot și boabele de ceară galbenă până când sunt crocante, aproximativ 3 minute pentru fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Ceară Galbenă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Transferați într-o baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
3
Scurgere.
4
Tăiați fasolea în bucăți de 1/2 inch; transferați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat