Salată cu pansament cremos

Salată cu pansament cremos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați salata cu pansament cremos. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 58 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți la îndemână smântână, pudră de usturoi, bici minune și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de castraveți fără Gluten cu sos cremos de salată de mărar, Sos Cremos De Salată, și Salată Cu Pansament Cremos.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente și bateți până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră. Într-un bol mare de salată, combinați salata verde, spanacul, ceapa, roșiile, ardeiul verde și crutoanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
CrutoaneCrutoane
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați pansament și aruncați; serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Willamette Valley Vineyards Dijon clona Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay
Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay
Nasul se deschide cu arome de lămâie, pere, alune și miere. Buchetul se mută într-o înghițitură cremoasă cu corp mediu, oferind arome de portocale, smântână dulce, vanilie, caramel și cuișoare. Echilibrarea acidității lasă vinul răcoritor, cu un finisaj persistent și ideal pentru împerecherea alimentelor.Asociați-vă cu mâncăruri bogate în fructe de mare, cum ar fi creveți la grătar sau scampi cu fructe de mare, plăcintă cu oală de pui sau supe cremoase, mâncăruri cu orez sau cartofi, salate proaspete cu vinaigrette și brânzeturi tari, cum ar fi cheddar alb îmbătrânit.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Revista