Salată Caldă De Varză Savoy
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Salata caldă de varză Savoy ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 329 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de ulei de măsline, morcovi, slănină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Caldă De Varză Savoy, Curry-Topped cod negru cu chimen-parfumat Savoy cald Slaw, și Varză De Savoy Și Salată De Radicchio Cu Pansament Portocaliu De Sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o oală mare și largă cu ulei de măsline și adăugați slănina. Se face slănina la foc mediu.
Adăugați ceapa roșie, condimentați cu sare și transpirați timp de 4 până la 5 minute.
Adăugați morcovii și amestecați pentru a combina.
Adăugați varza, oțetul de cidru, semințele de muștar, cimbru și frunzele de dafin. Condimentează cu sare și gust. Acest lucru va avea un gust foarte oțet, dar sarea va ajuta la compensarea clarității oțetului.
Reduceți la foc mic, acoperiți și gătiți până când varza este foarte moale, 15 până la 20 de minute.
Scoateți capacul, adăugați cidrul de mere și fierbeți până când cea mai mare parte a oțetului s-a absorbit, dar varza este încă umedă, dar nu supă, încă 10 minute.
Serviți imediat sau lăsați-l să stea la frigider. Probabil că va fi mai bine în câteva zile.