Salată caldă de legume de iarnă cu Ricotta și ierburi

Salată caldă de legume de iarnă cu Ricotta și ierburi
Salata caldă de legume de iarnă cu Ricottan și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 625 calorii, 27G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 81 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta, morcovi, fistic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată Caldă De Legume De Iarnă, Salată Caldă De Iarnă-Legume, și Salată caldă de cartofi cu ierburi proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie sau oală de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa și un vârf de sare și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați fulgii de ardei roșu, chimenul, coriandrul și rozmarinul, amestecând pentru a combina, apoi adăugați Bruxelles-ul, păstârnacul și morcovii. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand legumele s-au rumenit usor, inca aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Adăugați bulionul și amestecați, lăsând legumele să se înmoaie, încă 3 până la 4 minute. Se amestecă varza în loturi, până se ofilesc și se lasă să gătească până când toate legumele sunt terminate de gătit. Se amestecă fisticul și oțetul, condimentând după gust cu mai multă sare și piper. Împărțiți legumele în patru boluri și acoperiți cu o lingură mare de ricotta, un vârf de sare și piper și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Sezonul GoyaSezonul Goya
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate94
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiIarnă
Revista