Salată Caldă Antipasto Kale

Salată Caldă Antipasto Kale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata caldă Antipasto Kale. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 364 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați kale pentru copii, ceapă, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Salată Caldă De Cartofi Antipasto, Salată Caldă Balsamică De Kale, și Salată de cuscus Antipasto cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Aranjați ceapa roșie, vinetele, ardeii grași și roșiile pe o foaie de copt; stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Se fierbe, întorcându-se la jumătatea drumului, până când legumele sunt moi și ușor carbonizate, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Combinați varza și romaina într-un castron mare cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
RomaineRomaine
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați legumele fript și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1
Întindeți cubulețele de pâine pe aceeași foaie de copt, condimentați cu sare și piper și fierbeți până devin aurii, întorcând o dată, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2
Împărțiți salata între boluri. Se acoperă cu soppressata, pecorino și crutoane, se stropesc cu ulei de măsline și se aruncă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
CrutoaneCrutoane
PecorinoPecorino
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Fotografie de Christopher Testani
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista