Salată Bresaola

Salată Bresaola
Salata Bresaola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 688 calorii, 41G de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $ 3.61 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de bresaolan disponibil la Deli counter, inimi de anghinare în apă, un parmigiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Rucola Și Bresaola, Salată De Cartofi De Mentă, Pean Și Bresaola, și Salată de pere, brânză și bresaola rasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați rucola într-un bol și îmbrăcați-vă cu suc de lămâie, ulei de măsline extravirgin și sare. Împărțiți rucola între farfurii sau așezați-o pe un platou de servire și movilați verdeața în sus. Folosiți un cojitor de legume pentru a tăia niște brânză deasupra rucolei. Aranjați carnea într-un strat subțire în jurul farfuriei, drapând-o peste rucola. Plăcile sau platoul ar trebui să arate ca o movilă de carne de vită. Tăiați subțire anghinarea, tocați mărunt rozmarinul și pătrunjelul și feliați fructele de caper. Aranjați decorativ anghinarea, ierburile tocate și caperele peste toată carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Caper BerriesCaper Berries
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
VerziiVerzii
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Stropiți salata completată cu oțet balsamic îmbătrânit și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic îmbătrânitOțet Balsamic îmbătrânit
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista