Salată albă de iarnă cu Parmigiano-Reggiano îmbătrânit
Salata albă de iarnă cu Parmigiano îmbătrânit-Reggiano este un fără gluten și primar garnitură. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 250 de calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână andive, castraveți, frisee și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată de ciuperci cu ulei de trufe și Parmigiano-Reggiano, Salată cu Parmigiano-Reggiano și dressing de hamsii, și Salată De Rucola, Fenicul Și Parmigiano Reggiano.
Instrucțiuni
Pentru a face ulei de usturoi, combinați uleiul de măsline și usturoiul într-o cratiță mică la foc mediu. Când usturoiul începe să sfârâie, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea o jumătate de oră. Aruncați căței de usturoi și lăsați uleiul deoparte.
Tăiați andivele pe jumătate pe lungime, îndepărtați miezurile și tăiați-le în benzi lățime de centimetri. Într-un castron mediu, aruncați andivele, frise, castravetele și feniculul cu uleiul de usturoi, Sucul de lămâie și sarea și piperul după gust.
Pe farfurie: împărțiți salata în 4 farfurii și acoperiți cu Parmigiano-Reggiano ras.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;