Salata de Broccoli Kecia
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Salata de Broccoli Kecia ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 568 calorii, 14g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână arahide, maioneză, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 15 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Rețete similare sunt Carpaccio de Broccoli cu salată de tulpină de Broccoli, Salată de Broccoli de casă – o salată ușoară și gustoasă care nu necesită gătit, și Dar nu mănânc Broccoli, salată de Broccoli.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte să se răcească. Într-un castron mare aruncați floretele de broccoli, slănina, ceapa verde, stafidele și arahidele împreună.
Într-un castron mic amestecați oțetul, zahărul și maioneza împreună.
Se toarnă jumătate din pansament peste amestecul de broccoli și se dă la frigider.
Lasă la marinat peste noapte. Chiar înainte de a servi partea superioară cu pansamentul rămas.