Sake Giardiniera ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 73 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ardei gras, morcov tăiat în diagonală, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Sangria de Sake de vară: un cocktail ușor și răcoritor de sake, Sake - somon Sockeye aburit cu unt de Sake, și Rom Și Sake Și Mere Și Petrecere! A De Ziua Națională A Sake-Ului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se ia de pe foc; se răcește 2 minute. Se amestecă sake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Japonez De Susan
3
Așezați conopida și ingredientele rămase într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
4
Adăugați amestecul de sake în pungă; sigilați și marinați la frigider 8 ore sau peste noapte, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Japonez De Susan
5
Scoateți legumele din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura