Saag Paneer
Saag Paneer ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 112g de grăsime, și un total de 1146 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,73 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați semințe de fenicul, semințe de coriandru, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este bine. Rețete similare includ saag paneer , cum se face Saag paneer | saag s, Saag Paneer, și Saag Paneer.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert, aruncați spanacul și albiți timp de 1 minut până când este foarte fraged. Aruncați spanacul într-o strecurătoare și apăsați ferm cu spatele unei linguri pentru a extrage cât mai multă apă, dați deoparte.
Încălziți ghee-ul într-o tigaie adâncă peste flacără medie-înaltă.
Adăugați tigaia cubată și prăjiți câteva minute până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se ușor pentru a evita ruperea cuburilor.
Scoateți brânza din tigaie și dați deoparte.
Întoarceți tigaia la foc și sotati ceapa, usturoiul și ghimbirul; gătiți și amestecați aproximativ 5 minute până se înmoaie.
Presărați amestecul cu pudra de curry; continuați să amestecați pentru a se căsători cu aromele, aproximativ 1 minut. Îndoiți spanacul tocat și dați totul o aruncare bună. Opriți focul și amestecați Zara și iaurtul în spanac pentru a le încorpora. Amestecul trebuie să fie cremos și oarecum gros. Îndoiți ușor cuburile de paneer prăjite, condimentați cu sare, după gust și serviți cu orez basmati aburit și/sau pâine plată.
Puneți untul într-o cratiță grea la foc moderat, rotiți oala în jur pentru a vă asigura că se topește încet și nu sfârâie sau se rumenesc. Creșteți căldura și aduceți untul la fierbere. Când suprafața este acoperită cu spumă, amestecați ușor și reduceți căldura la cea mai mică setare posibilă. Se fierbe ușor, neacoperit și netulburat timp de 45 de minute, până când solidele din lapte din fundul tigaiei s-au rumenit și untul deasupra este transparent. Se strecoară ghee - ul printr-o sită căptușită cu mai multe straturi de pânză de brânză. Ghee ar trebui să fie perfect limpede și miros de nucă; se toarnă într-un borcan de sticlă și se sigilează bine.
Prăjiți condimentele întregi (coriandru, chimen, fenicul, cuișoare, muștar, cardamom și boabe de piper) și ardeii iute într-o tigaie mică uscată la foc mediu-mic, agitând tigaia des pentru a preveni arderea lor. Toast pentru câteva minute până când condimentele miros parfumat. Într-o mașină de tocat cafea curată, măcinați condimentele prăjite împreună într-o pulbere fină.
Adăugați turmericul și dați-i un alt buzz rapid de combinat. Folosiți imediat amestecul de condimente sau păstrați-l într-un borcan sigilat timp de 1 lună.