Răspândirea Căpșunilor

Răspândirea Căpșunilor
Răspândirea căpșunilor ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 108 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un amestec de zahăr de cofetărie, cremă de brânză, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Răspândire De Căpșuni-Lămâie, Răspândire De Căpșuni-Portocale, și Răspândire De Portocale Cu Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bateți crema de brânză și zahărul cofetarilor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați căpșuni; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
3
Serviți pe covrigi, brioșe englezești sau pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
BagelBagel
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip pe Meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Zilliken Rausch Riesling Spatlese cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Finețea condusă de fructe este marcată cu o floralitate delicată în acest Riesling cules târziu. Notele de piersică de vie, grapefruit, lămâie suculentă și fructul pasiunii coapte se reunesc pe un gust cremos, concentrat, bogat în pepene galben și coajă de lămâie confiată. Schimbul uimitor de aciditate racy și dulceața stratificată formează împreună un întreg perfect echilibrat. Finisajul lung, suculent și fantasticul vintage indică un viitor frumos care urmează să vină.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista