Răspândirea Brânzei La Foc

Răspândirea Brânzei La Foc
Reteta răspândirea brânză Fireside poate fi făcută în aproximativ 10 minute. O porție conține 219 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 28 și costă 77 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, brânză Cheddar, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1328 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest condiment. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 55%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fireside S ' Mores, Cafea La Foc, și Glogg De Lângă Foc.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați răspândirea brânzei, crema de brânză, untul, sosul Worcestershire și pudra de usturoi. Se amestecă bine. Se răcește cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Ambalaj Piept De Pui Afumat Deli Felii SubțiriAmbalaj Piept De Pui Afumat Deli Felii Subțiri
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se presară cu boia și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
3
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 55 de dolari.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie apropiată de meridianul 4. Longitude este un vin de bază de 60% din recolta din 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă de la foudre & neutral oak. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4gr/l.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții28
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista