Răspândirea Brânzei De Capră Cu Roșii Uscate La Soare

Răspândirea Brânzei De Capră Cu Roșii Uscate La Soare
Răspândirea brânzei de capră cu roșii uscate la soare ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 167 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 1,45 USD pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de biscuiți, căței de usturoi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, care nu este atât de spectaculos. Răspândirea roșiilor uscate la soare și a brânzei de capră, Naan Veggie la grătar-care cu roșii uscate la soare și brânză de capră, și Răspândirea brânzei de roșii uscate la soare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Scurgeți roșiile, rezervând 2 lingurițe de ulei. Într-un mic robot de bucătărie, combinați usturoiul, busuiocul și pătrunjelul. Acoperiți și procesați până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Adăugați brânza de capră și roșiile și uleiul rezervate uscate la soare. Acoperiți și procesați până se omogenizează. Se răcește până se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerPentru Acoperirea Fiecărui Burger
Brânză De CaprăBrânză De Capră
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista