Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele rădăcinoase gratinate. Această rețetă servește 4. O porție conține 629 calorii, 22g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, usturoi, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Rădăcină De Legume Gratin, Rădăcină-legume Gratin, și Rădăcină De Legume Gratin.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un vas de copt de 9 x 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o oală mică, încălziți laptele cu cimbru la foc mediu-mic până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Într-o cratiță medie la foc mediu, topiți untul cu uleiul de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați făina și gătiți amestecând constant până când făina se rumeneste ușor, aproximativ 2 minute. Bateți încet laptele fierbinte. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți până când este foarte gros. Se amestecă cheddarul, condimentele de plăcintă cu dovleac și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Înveliți fundul vasului de copt pregătit cu un strat subțire de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Așezați un strat de morcovi ușor suprapus în fundul vasului de copt. Sus, cu un strat suprapus de păstârnac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Se toarnă o treime din sos deasupra. Repetați cu încă două straturi fiecare dintre morcovi și păstârnac, terminând cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Într-un castron mic, amestecați împreună pesmetul, parmezanul, pătrunjelul și sarea și piperul după gust. Se presară uniform peste partea superioară a gratinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Coaceți până când gratinul se fierbe și toppingul se rumeneste, iar când este străpuns prin legume se produce ușor, aproximativ 1 1/2 ore. Dacă blatul începe să se rumenească prea repede, acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
11
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.