Orez de casă și Roni

Orez de casă și Roni
Nevoie de un garnitură fără lactate? Orezul de casă și Roni ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 287 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, frunze de pătrunjel, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pui de tigaie cu orez-a-Roni de casă și fasole verde, Orez-A-Roni Caserola, și Rice un Roni de la zero în cuptorul cu microunde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Începeți prin plasarea uleiului într-o oală și spargerea tăiței uscați în bucăți de 1/2 până la 1 inch. Porniți focul și amestecați tăiței în ulei până când încep să se rumenească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați orezul, ceapa, pătrunjelul și bulionul. Amestecați amestecul, acoperiți bine și gătiți așa cum ați face orez obișnuit, aproximativ 20 de minute. Puneți orezul cu o furculiță și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista