Rădăcină de crab și țelină R. mul
Crab și rădăcină de țelină R Rormulada este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 82 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de salată baby boston, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați C. C.-rave R. C. M. (rădăcină de țelină R. C. M.), Remouladă De Rădăcină De Țelină, și Remouladă De Rădăcină De Țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mediu.
Combinați maioneza și următoarele 6 ingrediente (prin ardei roșu) într-un castron mic, amestecând cu un tel. Adăugați treptat ulei, amestecând bine cu un bici.
Stropiți pansamentul peste amestecul de crab, aruncând bine pentru a combina. Lingură aproximativ 1 1/2 linguri amestec de crab în centrul fiecărei frunze de salată.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.