Rulourile bune de scorțișoară ale mamei

Rulourile bune de scorțișoară ale mamei
Rulourile bune de scorțișoară ale mamei necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Pentru 23 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 346 calorii. 190 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de scorțișoară măcinată, ouă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Încercați Rulouri De Scorțișoară Din Grâu Integral-Nebun Bun, Rulouri de scorțișoară peste noapte-puteți coace rulouri de scorțișoară proaspete și fierbinți dimineața, și Oh, Atât De Bune Rulouri De Varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare de amestecare, dizolvați drojdia și 1/3 cană de zahăr în apă caldă. Se amestecă sare și 2 căni de făină. Bateți amestecul timp de 2 minute. Bateți în ouă și ulei. Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 5 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute. Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană de zahăr și 2 lingurițe de scorțișoară; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
AluatAluat
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Împărțiți aluatul în douăsprezece bucăți egale. Luați fiecare bucată de aluat, rulați într-un buștean și rulați în amestec de zahăr scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
AluatAluat
RolaRola
4
Așezați nodurile într-o tigaie ușor unsă de 9x13 inch. Acoperiți rulourile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista